Wednesday, December 3, 2014

Kiireinen vaiko laiska vai kenties molempia?

Jaaha.. Mistähän sitä alottais. Ai että mitä oon tehny, kun en oo kirjotellu pitkään aikaan. Noh. Valokuvannu? Ja sitten meillä kävi vieraita ja käytiin Budapestissa ja ja... Tai ehkä olin vaan laiska? Noh oli miten oli, niin tässä sitä taas tulee :) 

Ei viimeksi, mutta taisi olla sitä edellinen päivitys, missä tyhjensin kameran muistista hirveän määrän kaikenlaisia kuvia ja nyt olisi sitten tarjolla uutta materiaalia. Käsittelemättömiä lähes kaikki, mutta kritiikkiä otetaan kyllä kiitollisena vastaan, mikäli jollain on sellaista antaa :) 


Tässä muutama suosikkini lehtikuvista. Koivunlehti oli vielä viime viikolla vihreä :) Näistä kumpaakaan ei tosiaan ole muokattu, mutta sen varmaan huomaakin :P



Nämä taas ovat eräältä illalta, kun käytiin Marissan kanssa kuvaamassa Lillafüredissä. Ajatuksenani oli, että saisi kuvaa juoksevasta/liikkuvasta vedestä, mutta siitä ei oikein tullut mitään, niin tässä olis sitten muutama muu niistä otoksista (ja yksi vesiviritelmä/yritelmä) :P

Käytiin myös kahdellakin eri kukkulalla ottamassa kuvia öisestä Miskolcista ja täytyy kyllä sanoa, että näky oli aika kiva! Kaupungin valot näkyvät tosi kivasti sekä Avas:lta, että Görömbölyn takaa olevalta kukkulalta :) 

  
Ja sitten. Miulle heitettiin idea, että miksen kuvailis tai oonko koskaan aatellu kuvaavani jääkiekkoa? Empä ollut, mutta tässä on muutama yritys. Pitäisi opetella käyttämään jotain kuvanmuokkausohjelmaa, kun ei ainakaan vielä ole tarpeeksi hyvät kuvausvehkeet, jotta kuvista saisi tarpeeksi valoisia. Noh, yrittänyttä ei laiteta ja tätä harrastusta ajattelin jatkaa, koska eihän voi oppiakkaan, jos ei harjoittele ;) 

Sitten mentäiskin heppa-aiheeseen. Kuvassa on sähköinen hammasraspi. Tamariinilta raspattiin hampaat, kun viime kerrasta alkoi olla jo vuosi. Pikkusen jännitin, että miten se menee, mutta turhaan, jälleen. 

Heppailulla jatketaan. Kuten kuvista näkyy, saatiin myös vieras, tai ystävä eikä mikään vieras, käymään täällä Unkarin maalla ja jopa Tamariinin selässä ;) Hyvinhän se sujui, vaikka viime kerrasta olikin jo aika paljon aikaa. 

Tätä olen pohtinut pitkään. Laittaakko teille lukijoille videomateriaalia meidän hyppyreeneistä ja nyt vihdoin moiseen uskaltauduin. Laatu ei päätä huimaa, eikä tyylikään, mutta siitä vähän mielikuvaa, millaista meidän touhu on :)

Heppailujen ohessa käytiin Katrin kanssa myös ihailemassa Lillafüredin satumetsämaisemaa ja linnaa <3 . Pitkän päivän jälkeen käytiin syömässä Impresszossa ja otettiin Katrin loman kunniaksi myös yhdet pikkuiset skumpat :) 



Katrin lomaahan ei tosiaan kokonaan kyllä vietetty Miskolcissa, vaan oltiin myös noin puolitoista päivää Budapestissa, jonne Juha meidät kivasti majoitti :) 

Mukava ilta! Ei voi muuta sanoa :) 

Ja ai miten mukava aamukin oli ;) Tein aamupalaksi pekonia ja munia(ilman paistinlastaa, vähintäänkin mielenkiintoista, mutta onnistui yllättävän hyvin..) :D

Shoppailuakin harrastettiin lompakolle sopivissa määrin ja tällaiset kengät löytyivät New Yorkerista :) 

Katrin lähdettyä illalla lentokentälle, itse suuntasin vielä katsomaan pätkän jääkiekko-ottelua, jossa vastakkain olivat tämännäköisten sällien U16 joukkueet. Veljekset kuin ilvekset.. Vai miten se meni? :D

Tässä tiistain estemateriaalit, jonka alkulämmöiksi kantelin itsekseni kentälle, tosin valkku taisi kantaa vielä muutamat lisää, kun rata alkoi hahmottua :) Ja kisuli oli tyytyväinen, kun Tamariinin fleeceloimi oli jätetty karsinan nurkkaan.. Voiko parempaa nukkumapaikkaa olla? :)

Ps. Meilläkin oli lunta. Ainakin hetken. Ja ainakin vähän. :))

2 comments:

  1. Kivat kengät! Täytyy lähtee kyseiseen kauppaa etsimään :D

    ReplyDelete
  2. Ne on kyllä! Ja halvatkin vielä! ;)

    ReplyDelete