Friday, January 29, 2016

Blogia piiiiiitkästä aikaa

 Ensinnäkin, pahoittelut kaikille, jotka olette blogia odotelleet, että siihen meni näin monta kuukautta ennenkuin taas ehdin/pääsin/jaksoin/intouduin kirjoittamaan. 
Kuten edellisessä blogissa mainitsinkin, niin meille tuli perheenlisäystä ja jostain syystä hänen kanssa touhuillessaan kaikki on ollut uutta ja jännittävää ja melko aikaa vievääkin. Päivät ovat kuluneet lähinnä syömisen, päikkäreiden, ulkoilun sekä leikkimisen merkeissä. Olen toki Tamariiniakin ehtinyt ratsastelemaan jopa paljon enemmän kuin olin toivonut eli 4-6 kertaa viikossa :) Joulun jälkeen olen myös kuvaillut normaalia enemmän, mutta siitä voisin tehdä vielä toisenkin päivityksen. 
Otetaanpas tässä kuvien muodossa siis nyt alkuun menneet kolme(tahi neljä) kuukautta pikakelauksella! 

Noniin elikkäs. Uuteen asuntoon muutettiin, joka muuten on aivan ihana! Juuri sopiva meidän perheelle :) 3h, k, kylpyhuone ja vessa. Ainoa huono puoli oli vaan, että alkuun parikertaa kylppärin katto vuoti, mutta sekin ongelma saatiin melko nopeasti korjattua.


Uusia harrastuksiakin on löytynyt... Meidän häiden jäljiltä minulle jäi pienen pieni kynsilakkavillitys, mikä on vaan jatkunut ja pullojen määrä on saattanut jopa tuplaantua tuosta kuvasta. Pari esimerkkiäkin kynsilakoista kuvassa, suosittelen kyllä kaikille lämpimästi O.P.I.:n kynsilakkoja. Ja kuvissa muuten myös teetetty vihkisormukseni ;) 

Myös vanhoja harrastuksia on jäänyt, eli olen myös päässyt tekemään kampauksia ja tässä yksi niistä.


On muistettu pitää nestetasapainosta huolta. Erilaisia smoothieita, ehkä jokunen lasi viiniä silloin tällöin sekä teetä ja kaakaota. Tosin tuossa mukikuvassa yritin ottaa kuvaa, niin jotta mukin kahva tekisi sydämen (sen voinee siitä hyvällä mielikuvituksella löytää :D)



Onhan toki myös muistettu syödä hyvin. Ihania jugurttimarjapähkinä-aamiaisia, ekaa kertaa ikinä tein lohikeittoa(en tosin viimeistä. NAM!!), on paisteltu juustokakkua sekä mokkapaloja(ei kuvassa) sekä aina silloin tällöin muistettu herkutella juustoilla, metukkakuutioilla sekä hedelmillä. :) 





Tässä hiukan kuvia Tamariinista! Pari kertaa on koko perheen voimin käyty Taraa kattomassa ja Onnikin on päässyt ratsastamaan(ekan kerran oli selässä tasan 3 kk ikäisenä). Ja annas olla. Viimeisen rivin  häntäkuvan tarina on seuraavanlainen: Tulin tallille ja yritin ottaa Tamariinilta loimea pois, ei lähtenyt, koska häntä oli NIIIIIN mutainen, että jalkaremmit olivat jääneet siihen kiinni. Loppujen lopuksi jouduin leikkaamaan Taralle sporttihännän.... Ja kengän tarina olikin täysi katastrofi päivä.. Ensin saavuin tallille enkä löytänyt Taran päitsiä mistään. Lopulta ne löytyivät rikkoutuneena erään toisen karsinan ovesta :( Sitten harjailin siinä Taraa ja rupesin putsaamaan kavioita, kunnes huomasin että takakenkä oli aivan vino. Siinä sitten yhteensä puoli tuntia otettiin kenkää irti, kun ei meinannut millään lähteä. Mutta tuolta se sitten näytti, kun se oli irti saatu..  

Suomessakin ehdin viikon pikavisiitillä käydä, jonka aikana leikkautin tukkani hieman lyhyemmäksi ja käytännöllisemmäksi. Tästä tukkatyylistä olenkin tykännyt erityisen paljon! :)




Joulun viettoon tultiin Onnin kanssa Unkariin ja Jukka oli järjestänyt IHANAN yllätyksen <3 Kuvittelin tulevani täysin "jouluttomaan" kotiin, mutta Jukka olikin siivonnut ja hommannut joulukuusen ja yllätysjoululahjana meille Samsungin kaarevan television. Täällä oli ihanat joulukukkaset ja pähkinöitä sekä nameja kulhoissa. Voi että miten kiva olikin tulla kotiin <3 Onni sai joululahjoja paljon, joista esimerkkinä tuo hyppykiikku. Olipa Jukka ostanut palapelinkin meille koottavaksi. 3000 palaa ja tuossa se nyt nököttää valmiina. Kuukauden päivät saatiin sen kokoomiseen kulutettua, mutta kyllä se onkin hieno! Ja ylhäällä olevassa kuvassa on Onnin jalanjälkiporot, jotka askarreltiin yhdessä yläkerran Jamin ja Novan kanssa. :) 



Meillä kävi joulun jälkeen myös ihania vieraita! Onnin ukki ja Henri veli kävivät kyläilemässä. Päästiin yhdessä luistelemaan ja kävivät Jukka ja Henri testaamassa myös luolakylpylän. Sitten on kannustettu ukin ja papan(sekä tietysti Onnin) suosikkijoukkueita. Ja isin joukkuetta Elinan (KIITOS) tekemä ihana villapaita päällä <3  

Ja sitten on kävelty vaunulenkkejä. Täälläkin oli hetken aikaa talvi (ehkä pari viikkoa oli lunta), tosin nyt alkaa taas pikkuhiljaa lämpenemään. Näihin kuviin ja tunnelmiin. LUPAAN kirjoittaa useammin, kunhan vaan Onnilta ehdin :) Kiitos kaikille, jotka olette jaksaneet tätä blogia odotella. 




 

No comments:

Post a Comment