Saturday, September 3, 2016

Kesä

Kesä vierähti normaaliin tapaansa melko vauhdikkaasti Suomessa ja nyt ollaan vihdoin taas takaisin Unkarissa. Suomessa oli turha haaveillakaan ehtivänsä kirjoittaa, eikä siihen liikaa aikaa täälläkään vielä ole ollut. Nyt vihdoin tuli hiljainen hetki, kun Onni nukkuu ja minä en ole ottamassa päiväunia hänen kanssaan. 

Kesällä tuli juostua Lappeenrannan, Rautjärven ja Haukiputaan väliä(Haukiputaallakin ruhtinaalliset kaksi kertaa tänä kesänä). Jukkakin ehti kuukaudeksi Suomeen pyörähtämään, kunnes lähti Saksan kautta Unkariin. 
Suomen kesässä ei sinänsä ollut mitään uutta, kelit olivat mitä olivat, välillä erittäin hyviä ja välillä satoi viikon putkeen. Siinä vaiheessa, kun rupesi heinäkuun loppu häämöttämään, enkä vielä ollut varannut lentoja, päätin antaa vielä elokuullekin mahdollisuuden. Kyllähän sieltä ihan hyviäkin kelejä sitten onneksi löytyi. :) 

Ja mikä parasta Suomen kesässä. Siihen mahtui perhettä ja ihania ystäviä. Tuntuu, että kesälläkin on kamalan vaikea löytää aikaa(tai sitten olen vain saamaton) tavata ystäviä, mutta kyllä kokonaisvaltaisesti näin aika mukavasti kavereita. Ja saahan meillekin tulla, jos ei kesällä ehditty näkemään ja tietysti, vaikka olisikin ehditty :)

Sitten vielä vähän kuvia Suomen kesästä. Ja yllättäen, kun valitin huonosta säästä, niin eihän puhelimesta löytynyt kuin yksi kuva huonosta säästä. Toki kukas sitä niitä huonoja säitä haluaakaan kuvata?

Kaunista Kiiminkijoen rantaa ja hyviä makkaranpaistoilmoja grillikatoksessa :)

 
Nämä kuvat on sitten Rautjärveltä. Sisiliskojakin ehdin nähdä tänä kesänä. Ainakin nämä kaksi. Jukka ja Onni mustikoita poimimassa. Se vasta Onnissa jännää onkin. Söisi mitä vaan marjoja mansikoista punaisiin ja mustiin viinimarjoihin, niin paljon kuin antaa syödä. Tulee ainakin vitamiinit kohdalleen :)




Tuli harrastettua enemmän ja vähemmän myös leipomista. Tässä muutama kakkukuva. Ikinä ennen en ollut sokerimassasta tehnyt mitään, ennenkuin Onnin 1-vuotiskakun. Omasta mielestä ihan ok suoritus, mutta paremmin tuntuu silti onnistuvan nämä perinteiset tylsät mansikkakakut :D 

Käytiin kesällä viettämässä iltaa ystävien kanssa mm. Imatralla :D Mikkelissä sen sijaan käytiin heittämässä pari kierrosta frisbeegolffia. Mukava laji, niin kauan kuin se sujuu :D 



Ja loppuun vielä Suomen parasta aikaa, KESÄÄ! Oli Suomessa siis kauniitakin ilmoja ;) ja tässä se yksi lupaamani harmaampikin kuva. Yritänpäs taas aktivoitua kirjoittamaan, nytkun ei ole mitään tekosyitäkään enään. :) 

Tamariinistakin vielä sen verran, että se pääsi muuttamaan nyt uuteen talliin Budapestin lähistölle ja näyttäisi viihtyvän siellä oikein mainiosti :) Lisää tallista ja Tamariinista seuraavassa kirjoituksessa.


No comments:

Post a Comment