Thursday, November 6, 2014

Kameran tyhjennysoperaatio.

Jo toinen päivitys, mikä ei periaatteessa liity Unkariin, mihin tämä blogi on menossa... Ei vaan. 
Jotta saan taas jatkettua harrastustani kameran parissa, piti kamera tyhjentää edellis kevään ja kesän kuvista, joista löytyikin erityisen mukavia muistoja ja tässä niitä olisikin sitten kuvien muodossa enemmän ja vähemmän. (Kaikki kuvat siis järjestelmäkamerasta, puhelimessa niitä olis toki satoja ja satoja lisää, mutta kuten otsikko kertoo, tämä oli siis Canonin tyhjennysoperaatio :) ) 

Suosikki pikkukoirakaverit Manta ja Lupe viime keväältä :) Ja harmaa mummo tuijottaa talvea Pikisaaren parvekkeen ovesta, mitä lie mahtaa miettiä.. 


Talvifiilistelyä, vaikkei täällä oo vielä talvesta tietoakaan, kun päivälläkin on edelleen noin +16 lämmintä.. 

Kesällä oli myös monia hetkiä, joihin tämä kuva sopii, vaikka onkin otettu vain yhtä erityistä hetkeä kuvaamaan. Hetkeä, jolloin hieno ihminen poistui keskuudestamme.

Mökin tuijasta löytyi tällainen pikkukaveri. Kuinka moni teistä blogin seuraajista mahtaa hänet tunnistaa? :)

Muutama ehdoton suosikkiotokseni kesältä. Mökin laiturilta ikuistettu punainen taivas. Yksi kauneimpia ja kiehtovimpia asioita valokuvauksessa, vaikka niitä onkin roppakaupalla kaikilla, mutta ehkäpä juuri siksi, koska yksikään otos ei ole täsmälleen samanlainen kuin toinen.

Kesällä tuli tehtyä myös muutama eläintarhareissu. Tässä on ikuistettuna pikkuinen kärppä, erään pienen kärppäfanin toiveesta :) 

Ranualta löytyi myös erilaisia siivekkäitä. Pohdittiin yhdessä, että mahtaako vasemmanpuolimmaisessa kuvassa oleva lintu tosiaan olla oksien päällä pelkästään siipiensä varassa...? 

Matkan varrella näkyi myös kahdenlaisia nalleja, valkoisia ja ruskeita. Valkoiset jonkin verran suurempia kuin ruskeat, mutta mielestäni yhtä pelottavia molemmat. 

  
 Poro sekä viereisessä kuvassa pienen pieni bambi piilosilla. Hirviäkin nähtiin. Melkoisen komeat sarvet tällä metsän eläimellä.

Hassun hauska selkäuimari löytyi myös tai oikeastaan niitä oli kaksi, mutta näihin otoksiin sain ikuistettua vain yhden kerrallaan.

Pupu olikin Ranuan kierroksen viimeinen eläin sillä kertaa. Paljon paljon muitakin eläimiä löytyi "filmiltä", yhteensä noin 200 kuvan verran :)

Kiiminkijoki ja sydänkivi.. 

Veden kuvaaminen on mielenkiintoista ja haastavaa, näitäkin kuvia olisi kamerasta löytynyt jokunen sata, mutta tässä olivat omat suosikkini.


 Kuva otettu riippumatossa maatessani. Erittäinkin mukava kesänviettopaikka.

Myös tällaiset ikuistukset löytyivät kamerasta. Väsynyt kuvaaja ja huippukesäpäivän seuralaisena Mari Korkeasaaressa. Kaksi kappaletta eläintarhareissuja kerrytti kyllä kameraan kiitettävän määrän kuvia. 

Tähän on hyvä lopettaa. Pienen pieni karkulainen, joka vihdoin sai lankoihinsa sähköt, eikä karkailu enää toistaiseksi ainakaan ole jatkunut :)

No comments:

Post a Comment