Sunday, August 17, 2014

Ensimmäiset pari päivää tallilla

No nyt on päässyt jo muutama päivä kulumaan Unkariin saapumisesta ja on kerennyt tallillakin käymään pariin otteeseen. :) Ekana päivänä käytiin maastossa lähikukkulalla ja löydettiin huikeen hyvä ylämäki mäkireeniä varten. 



 Uuden kotikaupungin maisemia oli hyvä tuijotella kukkulalta. Vaikka ilmeistä päätellen kuskia hiukan jänskättikin :) Tamariini sen sijaan oli korvat pystyssä koko reissun ja vaikutti melko iloiselta uusissa maisemissa.

 Tallilta löytyi myös musta huisin söpö pupukaveri Boni. :)

 Tältä näyttää bussiaikataulu. Bussi lähtee 100 metrin päästä kotoa ja päätyy 400 metrin päähän tallista, eli kävelymatkat on just hyvät, eikä matkakaan kestä kuin vartin :) 

 Tältä näyttää Tamariini omassa uudessa kodissa. Tyytyväisenä meni heinät ja ulkona tarhassa olevista omenapuistakin tuntuu omenat maistuvan.. Pienellä suomenhevosella on hyvä olla täällä maailmalla. :) Ainoa on vaan, että täällähän ei tarhata hevosia juurikaan, tosin meidän onneksi Tamariini sai tallin ainoan tarhan omaan käyttöönsä ja ulkoilee lähes samaan malliin kuin tähänkin asti. 

Tältä näyttää kenttä. Melkoista hiekkaranta/-laatikkohiekkaa, koska kenttä on ihan uusi, mutta eiköhän se siitä tallaannu, kun rupeen lähes päivittäin sitä kuluttamaan. ;) Tunteja pyörii vielä syyskuun alkuun asti päivittäin, koska lapsilla ei ole vielä alkanut koulut. Hirmuisen innokkaasti ne yrittää englantia miun kanssa puhua ja siinä samassa opettaa miulle unkaria ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä meillä on myös elekieli käytössä ja sillä on pärjännyt nämä pari päivää oikein hyvin. 

No comments:

Post a Comment