Thursday, August 21, 2014

Hepostelua yksin ja kaksin(kolmin) :)

Jaahas, sitä olis yhteensä viikko vierähtäny Unkarissa oloa ja vieläkin tykätään :D Tuntuu paranevan päivä päivältä, vaikka osuikin muutama sadepäiväkin kohdalle. Heppa nauttii olostaan ja liikutuksestakin kovasti. Tuossa männä päivänä uskalsi jopa ratsastuksen opettaja tallilla sen kyytiin ;)


 Tarhailu maistuu ompuilta, luumuilta ja heinältä. Neljä omppupuuta ja pari luumupuuta päälle, tosin tuntuu, että luumut maistuu kyllä ennemmin omistajalla kuin hepalle :)

  
                   
 Maisemat aamukasin maastossa miellytti kovasti tuossa eräänä päivänä. Välillä otti Tamariini heinääkin suuhun, kun kuvaaja tartti niin paljon kuvausaikaa :p Tähän tuli kuvailtua meidän ylämäki-reenimäkeä, heppojen laidunpuuhia ja Miskolcin sivukyliä.

Iloinen ratsastaja, kun pääsi eka kertaa maastoilemaan, tosin ihan pikkupätkiä vaan, mutta kuitenkin :) Lauran estereenin jälkeen oli mukava käydä vähän hölkkäilemässä ja kävelemässä maastossa.

 


 
 Viimesimmän kuvan suunnasta tultiin ja sen jälkeen voi kolmesta valita itselleen sopivan reitin. Pääsee lyhyempää kotiin, laukkapätkää oikealle ja ylöspäin vähän pidemmälle pätkälle kukkulalle.

 
 Ja tosiaan, kun otsikossa mainitaan kolmin niin sehän tarkottaa Fitzsgo-koiruutta, jonka tarkkasilmäiset löytää reippaalta ravipätkältä toisesta ylläolevista kuvista! :) Se on aina mukana maastolenkeillä (ilmeisesti hiukan ihastunut Tamariiniin, koska seuraa sitä joka paikkaan :D) eikä Tamariinikaan enää oo moksiskaan jaloissa pyörivästä koirakaverista. :) Kameraan Tamariini ei yhtään mielellään katellut semmosen hikireenin jälkeen, vaan käänteli päätä pois.

 
 


 "Mamma hei, etkö millään vois ottaa syliin kun herätit aamuseiskaksi reenaamaan. Minä kuitenki kannoin sinua äsken 40 minuuttia..." Ja tosiaan, kerran ei syliin sitten päässyt niin päätti käydä seisaaltaan nukkumaan. :D On se vaan aika tapaus <3

 Tallilla ihmeteltiin silmät pyöreinä, miten mie voin laittaa hevosen ulos tommosella säällä, kun tulee noin reippaasti vettä :o Noh totesin siihen vaan, että kyllä se takki suojaa sen mitä on tarve ja oikeestaan sitäkään, ei välttis olis tarttennu laittaa, kun ei siellä kaatamalla vettä tullu :) Tyytyväisenä heppa veteli nurtsia huiviin sateesta huolimatta :) Innostui oikein tarhaan päästyään jopa hiukan revittelemään, ennen syömään asettumista. 

Ja jotta tästä touhusta ei tulis ihan liian ruusuinen kuva, niin kyllä täälläkin paskaa joutuu mättämään ;) Miulla olikin hyvää aikaa siivoilla karsinaa sillä aikaa, kun heppa puputti nurtsia pihalla sateessa. Puhdasta tuli. Siinä olis kuulumisia tällä kertaa ja lisää on luvassa taas joku toinen päivä :)

3 comments:

  1. Hauska lukea täältä teidän kuulumisia ja huomata miten niin erilaista siellä on tuo hevosen elämä

    ReplyDelete
  2. Kiva kuulla! :) Onhan tää aika jännää, miten joitain asioita tehdään ihan eritavalla.

    ReplyDelete
  3. Ihan mahtavaa lukee ja kattoo kuvia teiän elämästä siellä pari tuhatta kilsaa etelämpänä :) En malta oottaa et pääsen joskus kyläilemään! Parhaat terkut siskolta <3

    ReplyDelete