Sunday, October 26, 2014

Parin viikon takaa..

Tosiaan tän päivityksen tapahtumat on jo parin viikon takaa, kun tässä on ollu pikkuista kiirettä edelleen.

 Vielä pari viikkoa sitten meillä oli näin ihanan lämmintä, että pärjäsi oikein mainiosti t-paita päällä pihalla ja Jukkakin kävi pitkästä aikaa ratsastelemassa Tamariinia :) 

Loppukäynnit jouduttiin ottamaan maastakäsin, kun meinasi neidin jarrut olla varsin hukassa selästä mentäessä. Pellolla oli niin mukavaa mitä ilmeisimmin :)

Liikutuksen jälkeen piti yllättäen taas neiti pestä, kun tuon talvikarvan kanssa ei tästä touhusta meinaa tulla mitään. +25 astetta kun on lämmintä ulkona niin jostain syystä tuommoinen kolmen sentin mittainen turkki alkaa hiukan hiostaa.. 


Tosin onneksi siitä päästiin eroon jo samalla viikolla <3 Klippihommia oli ja Taralta ajettiin ylimääräiset haivenet pois. Jalkoihin ja päähän jätettiin vielä normaalikarva, mutta muuten klipattiin, niin on vähän mukavampi olla.


 Tuolla viikolla saatiin myös meille erittäin mieluinen vieras kylään, nimittäin Markus! Vietiinkin Markus heti ekana päivänä Don Pepeen pizzalle. 

Jotta ei todellisuus (Lappeenranta) varsin pääse karkaamaan Markuksen käsistä, niin pitihän sitä katsoa SaiPan peliä netistä. Poikien keskittyneistä ilmeistä päätellen siellä on ollut joku mielenkiintoinen tilanne päällä.

Iltaa käytiin myös viettämässä Zip'sissä, koska pitihän se näyttää millaista on, kun on omassa pöydässä kaljahanat.

Sunnuntaina ajeltiinkin sitten Budapestin läpi Bratislavaan, arvaattekin jo varmaan mitä varten. Kyllä, jääkiekkoahan sielläkin oli, eli lähdimme siis katsomaan HC Slovan - Jokerit KHL-matsia :) 



  

Itse en aiemmin päiväsaikaan ollut koskaan käynyt Budapestissa, joten yllä muutama kuva keskustasta. Tänä viikonloppuna sattui vielä olemaan Budapest Maraton, joten ihmisiäkin keskustassa tuntui vielä olevan, vaikka Maraton olikin jo juostu edellisenä päivänä. Ja ylimmäisissä kuvissa on kylpylä. Itse kuvittelin, että se on vähintään jonkin sortin palatsi, kun minua sitten ystävällisesti valaistiin ja kerrottiin, että se onkin kylpylä.

Matkan varrelta löytyi myös erittäin paljon yllä olevan kaltaisia tuuliturbiineja (kuva otettu lähinnä iskää varten.. :p) 

Yllä tosiaan kuvaa Slovnaft arenasta ulkoa ja sisältä. Mielestäni se ei ulkoapäin näyttänyt ollenkaan jääkiekkoareenalta, vaan enemminkin kauppakeskukselta. Jokerit voitti pelin lopulta 4-2, vaikka Jokerit olikin selkeästi Slovania parempi pelillisesti.

Pikkuperhekin oli taas kasassa, kun saatiin meidän Juha mukaan Bratislavaan. Meidän lisäksi siellä oli Miskolcin edustusjoukkueen kakkosvalmentaja Märt, Markus tietenkin sekä muutama Juhan ystävä Budapestista. Kaiken kaikkiaan reissu oli erittäin mukava ja pääsin myös ensimmäistä kertaa ajamaan autoa täällä maailmalla, kun ajoin Bratislavasta 380 km kotiin, Miskolciin.


Markuksen vierailun viimeisenä iltana käytiin syömässä Impresszossa. Nam! 

Tämä kuva on Budapestin käsittääkseni suurimmalta juna-asemalta Keletiltä, johon matkustimme Markuksen kanssa tiistaipäivänä. 

Tämä kuva kertoo hiukan siitä, miksi viime aikoina on ollut kiirettä. Kuten kuvasta voitte päätellä, lentokoneella ei matkannut Suomeen ainoastaan Markus vaan myös minä jo jokunen sata muuta ihmistä ;) 

No comments:

Post a Comment