Tuesday, September 2, 2014

Lätkää ja shoppailua, hyvää ruokaa unohtamatta.


Tämän kauden ensimmäinen Miskolci Jegesmedvékin (harjoitus)peli käyty katsomassa, päättyi tappioon 4-1 Olimpija Ljubljanaa vastaan, mutta toinen harkkapeli päättyi sitten lauantaina 4-1 voittoon Puolalaista Sanokia vastaan. :) Myös paikallisilta näkyi löytyvän kiekkokisa, hiukan erilainen kuin kotona, mutta ihan hauska versio tämäkin. Lapset yrittävät saada keskiympyrän kaarelta kiekon mahdollisimman lähelle keskipistettä.  

 Perjantaina käytiin syömässä hyvin. Zip's Brewhousessa. Kun tilaat täällä lemonaden saat vasemman puoleisessa kuvassa olevan kaltaisen juoman. Kyseessä siis alkoholiton mansikka-minttu lemonade ja on HYVÄÄ! Oikealla onkin sitten jälkkäricoctail ja taustalla coctail-lista :) 


 Juomien lisäksi myös ruoka oli taivaallista! Vasemmalla miun kanapasta ja oikeella Jukan salaatti jugurttikastikkeella. Annokset näyttää kovin pieniltä, mutta oli sitäkin parempia ja vei myös nälän yllättävän hyvin :o

  
 Zip'sillä on osassa pöydistä omat oluthanat. Ideana on siis, että voit itse kaataa haluamasi määrän olutta ja olut laskutetaan kymmenesosadesien mukaan. Eli voit maistaa oluita ja valita itse mitä juot, sen sijaan, että tarvitsisi tilata pullollinen tai tuopillinen, jos haluat maistaa jotain. Yläpuolella olevasta näytöstä voi myös tilata tarjoilijan, keskustella muihin pöytiin sekä nähdä mitä olutta mistäkin hanasta tulee. Melko kätevää, sanoisin(tosin tekee oluen juonnista jopa liian helppoa) ;) 

Ja voi NAM! Jälkkärit. Chocolate puff and cheese puff. Suklaa puffin seurana oli mangoa ja juusto puffin kanssa vadelmakastike.

 Jaaaaa shoppailua! Käytiin ah niin kotoisassa H&M:ssä. Lausehan kuului ennen H&M:n menoa kutakuinkin näin "No ei täältä kuitenkaan mitään löydy, mutta käydään nyt kiertämässä"


 Joo.. Eihän sieltä juuri mitään löytynytkään. Minulle kahdet housut, takki, huppari, paita, neule yms. ja Jukalle vaatekerta. Jännittävää oli, että molemmat osti tumman/navysiniset housut vaikkei niinkään olla navysinisten vaatteiden käyttäjiä. Jukka osti kaveriksi tommosen kivan viininpunaisen paidan, henkselit(!!), asukokonaisuuteen mätsäävän vyön sekä kivan sinivalkoisen neulehupparin. 

 Johtuuko tämän kuvan ilme kenties uusista vaatteista vai yksinkertaisesti vaan seurasta? :)

 Täältä löytyy myös puhelinkoppeja!! En oo kyllä käyttäny kertaakaan, enkä ees menny sisälle niihin, mutta ne on ihan hauskan näkösiä :) Tämäkin puhelinkoppi sijaitsee oikeassa kuvassa olevan bussipysäkin vieressä. 


 Eikä unohdeta heppailua, tässäkään päivityksessä :D Ollaan Tamariinin kanssa keksitty uus harrastus. Minä kiipeän puuhun, kerään ja syön puolikkaan luumusta ja toinen puolikas menee Tamariinille. Ja mikäli luumuja tippuu maahan ne menee sitten kokonaan hepan suuhun. Vähän pelotti alkuun, kun se söi luumuja kokonaisena, että miten käy kivien, MUTTA itseasiassa se sylkee ne pois, fiksu kun on :D 

 Hyi! Sateisen yön jäljiltä löytyi etana. Vasemmassa kuvassa se ei näytä kovin isolta, mutta otin oman käteni viereen vertailuksi... Etanasta tulikin kertaheitolla aika iso, verrattuna kotimaassa tavattuihin sukulaisiinsa. 
Täällä ilmeisesti kaikki on suurempaa (tai ainakin ötökät), koska löysin myös heinien seasta ampiaisen. Pikkurillin paksuisen ja lähes 5 cm pitkän, enkä muuten paljon jäänyt kuvia ottamaan..


Heittäydyin laiskaksi tässä männäpäivänä. Piti pitää hepalle vapaapäivä, mutta koska olin tallilla niin heitin kuitenkin selkään satulahuovan ja päitset narujen kanssa päähän. Lähdettiin kukkulalle syömään heinää(hevonen söi heinän), kuvailemaan ja katselemaan maisemia.  

Kokeilin myös irtojuoksutusta puomien kanssa, joka oli positiivinen yllätys. Tuntui, että Tara ihan oikeesti mietti puomien kohdalla omaa ravitempoaan. Reenin jälkeen jälkkäriksi hepo sai suurta herkkuaan, melassia. Seuraavaksi, kun saan seuraa Jukasta tallille, ajattelin irtohypyttää Tamariinia. :) 

No comments:

Post a Comment